Yogajuf

Hoi! Welkom op mijn site. Mijn naam is Saskia de Bot. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn gezin en hond in het Brabantse Roosendaal.

Na enige jaren ervaring op het gebied van werken met kinderen en op spiritueel niveau mensen te mogen helpen, heb ik besloten om mijn passie te verdiepen en te realiseren tot een eigen praktijk in Kinderyoga. Regelmatig laat ik mij trainen in onderwerpen die helpend zijn om de eigen kracht van het kind naar boven te halen.

In 2004 is mijn spiritueel bewustzijn gegroeid en zich verder gaan ontwikkelen. In mijn beroep als pedagoog, sinds 2006, heb ik mogen ervaren wat een pure energie een kind heeft. De wijsheid waarmee een kind op aarde komt reikt zoveel verder dan wat wij op het eerste oog zien. Ik heb met hooggevoelige kinderen mogen werken en kinderen met een bijzondere diagnose als ADHD en het Autisme Spectrum Stoornis. Geen enkel kind is hetzelfde en als je een kind echt ziet leer jijzelf als volwassenen veel over de punten waar jij nu tegenaan loopt. Ook ik heb dit ervaren. Het is alsof zij een spiegel voorhouden en je de weg wijzen. Zo simpel als een kind het leven ziet, zoveel waardevolle wijsheden zitten verborgen in de woorden van het kind. Ik zie de hooggevoeligheid van een kind dan ook als een krachtige wijsheid.

Ik heb mij, in de zoektocht naar wie ik ben en wat ik wil bijdrage aan de maatschappij, in 2006 geschoold in het Maatschappelijk Werk. Ik heb tijdens mijn beroepsuitoefening gemerkt dat ik hunkerde naar vernieuwende informatie. Informatie die mij uitlegt wat het verband is tussen mensen en de natuur. Deze verbinding leren maken en zien dat er verbinding is heb ik te danken aan de opleidingen Sjamanisme en Energetische therapie.

Een enorme ervaring en kennis rijker was dit wat ik met elkaar moest verbinden. Mijn hoofd tolde van de ideeën, maar er bleef maar één gedachte over: kinderen leren om in hun kracht te staan. Dit leidde tot de opleidingen voor Kinderyogadocent, Kinderyogatherapeut, Heartfulkids&Hartfocus bij Arterre Opleidingen en de Heppie Kindermassage bij Helen Lodder. Momenteel werk ik samen met Kinderdagverblijf Owiebowie, Mam&Mam (fit tijdens en na je zwangerschap) en centrum The Soulcircle.

De verbinding is gemaakt, de cirkel is rond.

Namasté