6 t/m 9 jaar

Yogiheart kiest er niet voor om de reguliere Kinderyoga aan te bieden, maar verweeft de lessen met kennis en ervaring uit de Therapeutische Kinderyoga, Holistische Kinder- en Tieneryoga, Hartfocus methode en de Heppie Kindermassage. De oefeningen en technieken die worden aangereikt werken 24u lang door. Zo kan je merken dat je kind o.a. beter slaapt na de les, en betere keuzes kan maken.

Uit onderzoek is gebleken dat kinderen die de technieken van de Hartfocus methode en Yoga toepassen in contact blijven met het hart, beter kunnen omgaan met keuzes, veranderingen en stress. Zij zullen positiviteit uitstralen en aantrekken. Ook heeft het een gunstig effect op de concentratie, zelfvertrouwen en de communicatie.

Moet je kind lenig zijn? Dit is een veel gehoorde vraag en het antwoord is kort: NEE, dat je kind lenig wordt van yoga kan wel. Dit komt omdat de yoga oefeningen met de ademsteun uit worden gevoerd. Je leert bewuster je lijf te bewegen en spanningen op te sporen om deze vervolgens met je adem makkelijker van je af te laten glijden. Hierdoor voelt je lijf soepeler en sterker.

Basisopbouw les:

  • Ademhalingsoefeningen
  • Yogahoudingen, in duo vorm of alleen
  • Dansen / Zingen
  • Creatief kwartiertje
  • Massage oefeningen
  • Ontspanning

De lessen hebben een opbouw naar uiteindelijk totale ontspanning.

Privé Kinder- of Tieneryoga

4 t/m 15 jaar

Wanneer kies je voor privé yoga?

Heeft jouw kind behoefte aan extra ondersteuning op lichamelijk en/of geestelijk gebied dan kan het meer gebaat zijn bij een op maat gemaakte yogales. Meer de verdieping in gaan op lichamelijk gebied dan kun je denken aan het versterken van bepaalde spiergroepen. Of op geestelijk gebied kan het een ondersteuning zijn voor je persoonlijke ontwikkeling. Maar ook voor kinderen met bepaalde angsten, slaapproblemen, concentratieproblemen kan de prive yoga ondersteuning bieden naar een ontspannen en krachtig leven. 

Of als de groepslessen jou niet uitkomen, dan kun je kiezen voor een prive les op een dag en tijd dat het jou uitkomt. Maak een afspraak via whatsapp, telefonisch of email. Privé les vindt plaats in de Praktijkruimte van YogiHeart: Lavendelberg 28 in Roosendaal (wijk Tolberg)

Duur: 60 min

Tarief € 40,00

Ben je nieuwsgierig geworden naar een yogales van praktijk YogiHeart? Voel je vrij om eens te komen proeven! I.v.m. de Corona-tijd worden de lessen met mooi en droog weer in het prachtige privé park van centrum The Soulcircle gegeven. Voel je welkom om het centrum en het park te bezoeken!