Kindermassage

Een massagetechniek die geschikt is voor HSP kinderen, kinderen met een diagnose, kinderen met syndroom van down, alle kinderen die behoefte hebben aan een ontspannen lijf en een leeg hoofd. Angst, stress en paniek kan verdwijnen bij regelmatig toepassen van deze unieke massage techniek. 

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die regelmatig gemasseerd worden o.a. gemakkelijker oogcontact kunnen maken en weerbaarder worden. Waarschijnlijk zal na enige tijd aanraking makkelijker verdragen worden. De prikkel gevoeligheid van een kind kan verminderen en angst en stresssituaties kunnen beter gehanteerd worden. Het effect zal worden vergroot zodra de massage minimaal 2 keer per week gegeven wordt. De ontspannende massage werkt 48uur door.

De massage wordt over de kleding gegeven met diepe druk technieken op de grote spiergroepen en gewrichten. Ook worden de handen en de voeten gemasseerd met etherische olie gericht op kinderen. De olie die gebruikt wordt is afgestemd op het kind. Zo kan het een olie zijn die zorgt voor meer aarding, levensvreugde, zelfvertrouwen en / of een diepere ontspanning.

Begeleiding mag er bij blijven. Er zijn oogmaskers aanwezig, warmte tafel, warmte kussens bij behoefte aan en dekens. 

Duur: 30 min

€ 25,-

5 rittenkaart € 112,50,-

Goed om te weten:

  1. Rittenkaart is 3 maanden geldig op het moment dat de eerste massage gepland staat
  2. Annulering van de afspraak vanuit de klant veranderd niets aan de geldigheidsduur
  3. Rittenkaart is persoonsgebonden
  4. Restitutie van ongeldige ritten is niet mogelijk
  5. Tip: plan de afspraken vooruit! Vanwege de volle agenda kan ik niet altijd garanderen dat er een plekje naar voorkeur vrij is
  6. Massages kunnen gepland worden op woensdagmiddag en avond, donderdagmiddag en avond, vrijdag overdag

YogiHeart is na 9 fantastische, leerzame, ontzettend dierbare en leuke jaren gestopt! Met het gezin trekken wij vanaf voorjaar 2024 door Europa. Wil je ons volgen? 

Verena vd V. (4 jaar) verteld over haar Heppie massage ervaring:

‘Mama, wil jij die berenstappen nog eens bij mij doen, ik vind het zoooo lekker
Ik vind het zo lief, dat ik zelf mocht kiezen met welke geur ik gemasseerd wilde worden.
Wat een heerlijk gezonde verwennerij.
’s Avonds bij het naar bed gaan verteld ze alles in geuren en kleuren. Geweldig als je je dochter zo ziet genieten en nagenieten. Mama, mag ik snel weer naar die lieve mevrouw met die lekker ruikende uil.
Wat een liefdevolle aandacht vanuit het hart’

Sofia (11 jaar) en Matteo (7 jaar ) uit Antwerpen vertellen over hun Heppie massage ervaring:

‘Ik vond de massage heel goed en ik vond ook dat jij heel lief was! Ik hoop dat mama nog eens met ons naar jou komt’

‘Ik vond dat jij heel goed mijn voeten masseerde en ik vond het heel leuk. Jij bent ook heel lief.’

Stijn (8 jaar) uit Roosendaal, fam. Starken:

‘Mijn zoontje is altijd onrustig en heeft weinig rust in zijn lichaam. Bij de eerste behandeling was hij bijzonder rustig. Hij genoot er echt van en sliep die nacht ook rustig door. Wat voor ons heel bijzonder is. De tweede keer viel hij zelfs in slaap. De rust die zijn lijfje dan even heeft is super om te zien. Hij vraagt zelfs wanneer hij weer mag. Voor ons is het een hele bijzondere ervaring. Ik zou het zeker ook andere aanbevelen om uit te proberen.’