Tieneryoga +
De Tieneryoga + is een yogavorm voor tieners van (ongeveer) 13 t/m 16 jaar.

Een leeftijd waarbij er zoveel veranderd om je heen maar je ook fysiek en mentaal een verandering doormaakt. Je maakt de overgang van basisschool naar middelbare school, je moet keuzes maken ‘waar ligt mijn hart?’, ‘wat wil ik gaan doen en waar wil ik naartoe?’ En zoveel meer spannende, uitdagende veranderingen vinden er nu plaats. Dan is het fijn als je met leeftijdgenoten deze veranderingen aan gaat via de yogawereld! De lessen vinden hun oorsprong in de Ashtanga yoga, ook wel Poweryoga genoemd. Met een knipoog naar eigentijdse muziek en krachtoefeningen geniet je van een hippe vrolijke les. In deze flow vind je de weg terug naar je hart, stap je de deur weer uit met meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, een tevreden gevoel en heb je zin om te stralen!

Een les bestaat uit yogahoudingen en -bewegingen, adembewustzijn, concentratie en ontspanningsoefeningen.

DEZE GROEP ZIT VOL! (WACHTLIJST)

Privé Yogales:
Behoefte aan een yogales op maat? Liever alleen of met een vriend(in) of familielid yoga beoefenen in mijn sfeervolle praktijkruimte? Dit kan zeker! Meld je aan voor meer informatie. 

YogiHeart is na 9 fantastische, leerzame, ontzettend dierbare en leuke jaren gestopt! Met het gezin trekken wij vanaf voorjaar 2024 door Europa. Wil je ons volgen? 

2 leeftijdsgroepen

Voor tieners wordt aan 2 verschillende leeftijdsgroepen yogales gegeven, de leeftijd is een indicatie en zeker geen keurslijf. Zo kan het zijn dat je als 12-jarige meer thuis voelt in de Tieneryoga+ les of dat je op je 9e jaar al mee kan doen met de Tieneryoga les. Twijfel jij? Neem dan contact met mij op