Stress & Angst behandeling

Heb je moeite om jouw lichaam en geest tot rust te brengen? Stapelen de prikkels zich op en voel je je hierdoor boos, verdrietig, eenzaam en wil je graag van dit gevoel af alleen weet je niet waar je moet beginnen?

Ik kan je helpen om tijdens situaties die voor jou spannend of moeilijk zijn je te leren om te ontspannen en te vertrouwen dat het goed komt. Vertrouwen in jezelf, je innerlijke kracht voelen, zeker voelen in bepaalde situaties is enorm belangrijk om jouw ontwikkeling te kunnen doorlopen en je hart te volgen. Ervaar een dieper contact met je zelf en je omgeving, zoals met je familie en vrienden. Leer jezelf te begrijpen met de biofeedback apparatuur van HeartMath die de werking tussen emoties, geest, lichaam en spiritualiteit zichtbaar maakt.

Door training met Heart Math, Yoga en massage komt jouw innerlijke lawaai weer tot rust waardoor je de aandacht naar binnen kan brengen en in een ontspannen maar alerte staat komt. 

  • Eerste sessie: 1,5uur (intake formulier wordt vooraf per mail verzonden)
  • Navolgende sessies: 1uur

YogiHeart is na 9 fantastische, leerzame, ontzettend dierbare en leuke jaren gestopt! Met het gezin trekken wij vanaf voorjaar 2024 door Europa. Wil je ons volgen?