Tieneryoga

10 t/m 15 jaar

Als tiener ben je bezig de wereld te ontdekken, daarnaast wordt er veel van je verwacht (door school, ouders, vrienden en vriendinnen). Hoe fijn is het dan om even een momentje voor jezelf te hebben? Even te kunnen ontspannen met andere tieners? Je hoofd leeg te maken?

Laat je dagelijkse stress los en kom meer in balans!

Hoe ziet een Tieneryogales eruit:

  • D.m.v. je ademhaling leer je om meer in je kracht te staan
  • Met fysieke en uitdagende oefeningen, alleen of in duo-vorm, maak jij je lijf sterker en soepeler
  • Je leert om je beter te kunnen concentreren en spanningen van je af te laten glijden
  • En je maakt contact met je leeftijdgenoten en voelt dat jij er ook mag zijn!

Privé Kinder- of Tieneryoga

4 t/m 15 jaar

Wanneer kies je voor privé yoga?

Heeft jouw kind behoefte aan extra ondersteuning op lichamelijk en/of geestelijk gebied dan kan het meer gebaat zijn bij een op maat gemaakte yogales. Meer de verdieping in gaan op lichamelijk gebied dan kun je denken aan het versterken van bepaalde spiergroepen. Of op geestelijk gebied kan het een ondersteuning zijn voor je persoonlijke ontwikkeling. Maar ook voor kinderen met bepaalde angsten, slaapproblemen, concentratieproblemen kan de prive yoga ondersteuning bieden naar een ontspannen en krachtig leven. 

Of als de groepslessen jou niet uitkomen, dan kun je kiezen voor een prive les op een dag en tijd dat het jou uitkomt. Maak een afspraak via whatsapp, telefonisch of email. Privé les vindt plaats in de Praktijkruimte van YogiHeart: Lavendelberg 28 in Roosendaal (wijk Tolberg)

Duur: 60 min

Tarief € 40,00

Ben je nieuwsgierig geworden naar een yogales van praktijk YogiHeart? Voel je vrij om eens te komen proeven! I.v.m. de Corona-tijd worden de lessen met mooi en droog weer in het prachtige privé park van centrum The Soulcircle gegeven. Voel je welkom om het centrum en het park te bezoeken!