Ouder – Baby Yoga

Baby’s leren door aangeraakt te worden. Wanneer een baby in de baarmoeder van de moeder verblijft, ervaart hij een constante beleving van massage door de liefdevolle bewegingen van de moeder. Wanneer een baby geboren wordt heeft het aanraking nodig om tot ontwikkeling en groei te kunnen komen. Ouders kunnen de kracht van positieve aanrakingen gebruiken om hun baby te troosten, te communiceren en om de hechting te stimuleren. Baby-yoga en baby-massage zijn prachtige manieren om de baby tegemoet te komen in deze basisbehoeften. En bovenal geeft het baby’s en ouders ruimte om plezier en ontspanning te beleven met elkaar!

  • Liedjes
  • Versjes
  • Spelletjes
  • Massage
  • Yoga

Door opbouwende massageoefeningen te combineren met bewegingsreeksen, waarbij prikkels en ontspanning voldoende afgewisseld worden, raken baby’s en jonge kinderen op speelse wijze gewend aan positieve aanrakingen en stimulerende bewegingen.

Geniet van deze liefdevolle les waar je alle vrijheid mag nemen om je kind eventueel gedurende de les te voeden, te verschonen en te troosten. Er is ruimte om ervaringen te delen met andere ouders en er heerst een ontspannen en veilige sfeer. Voel je samen met je kindje enorm welkom!

Blok van 4 lessen 3 tot 6 maanden

Blok van 4 lessen 6 tot 9 maanden

 

Bloklessen in 2023 zijn nog niet bekend