Kleinschalig, veilig en vertrouwde plek, aandacht voor ieder kind

“Het echte belangrijke kan men zien met het hart en niet met de ogen”, zegt A. de Saint-Exupery piloot en schrijver die de wereld vanuit de ogen van het kind verteld.

Bij praktijk YogiHeart krijgt het kind de vrijheid om  te ontdekken wie hij is, te versterken wie hij is en te zijn wie hij is. Zo bied de praktijk Kinder – en Tieneryoga aan voor ieder kind, zo ook aan kinderen met een lichte vorm van Autisme Spectrum Stoornis en/of ADHD, specifieke (gedrags) leerproblematieken. Meer een op maat gemaakte Privé Yogales, dat kan ook! Of even genieten van een Kindermassage of zelfs een Welness for Kids beleving, waar je een olie workshop, massage en yogales in één ontvangt. En waarom niet samen met je kind een yogales volgen? Even alle aandacht voor elkaar, verbinden en yoga uitdagingen aan gaan.

Heeft je kind moeite met slapen? Is je kind overprikkeld? Wil je het contact met je kind versterken? En wil je leren hoe jij je kind op een leuke speelse manier kunt masseren? Dan is de Ouder-Kindmassage iets voor jou! Dit wordt zowel in groepsverband als privé aangeboden.

Kijk eens rustig rond, want bij Praktijk YogiHeart is er genoeg te vinden voor ouder en kind!