Ervaringen

Verena vd V. (4 jaar) verteld over haar Heppie massage ervaring:

‘Mama, wil jij die berenstappen nog eens bij mij doen, ik vind het zoooo lekker
Ik vind het zo lief, dat ik zelf mocht kiezen met welke geur ik gemasseerd wilde worden.
Wat een heerlijk gezonde verwennerij.
’s Avonds bij het naar bed gaan verteld ze alles in geuren en kleuren. Geweldig als je je dochter zo ziet genieten en nagenieten. Mama, mag ik snel weer naar die lieve mevrouw met die lekker ruikende uil.
Wat een liefdevolle aandacht vanuit het hart’

Sofia (11 jaar) en Matteo (7 jaar ) uit Antwerpen vertellen over hun Heppie massage ervaring:

‘Ik vond de massage heel goed en ik vond ook dat jij heel lief was! Ik hoop dat mama nog eens met ons naar jou komt’

‘Ik vond dat jij heel goed mijn voeten masseerde en ik vond het heel leuk. Jij bent ook heel lief.’

Stijn (8 jaar) uit Roosendaal, fam. Starken:

‘Mijn zoontje is altijd onrustig en heeft weinig rust in zijn lichaam. Bij de eerste behandeling was hij bijzonder rustig. Hij genoot er echt van en sliep die nacht ook rustig door. Wat voor ons heel bijzonder is. De tweede keer viel hij zelfs in slaap. De rust die zijn lijfje dan even heeft is super om te zien. Hij vraagt zelfs wanneer hij weer mag. Voor ons is het een hele bijzondere ervaring. Ik zou het zeker ook andere aanbevelen om uit te proberen.’