Heppie Kindermassage

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die regelmatig gemasseerd worden o.a. gemakkelijker oogcontact kunnen maken en weerbaarder worden. Waarschijnlijk zal na enige tijd aanraking makkelijker verdragen worden. Soms zal het kind zelf om een massage vragen door bijvoorbeeld een flesje massage olie aan te geven of de handen van degene die de massage geeft op het lichaam te leggen. De kinderen kunnen ook aanhankelijker gedrag vertonen. De prikkel gevoeligheid van een kind kan verminderen en angst en stresssituaties kunnen beter gehanteerd worden. Het effect zal worden vergroot zodra de massage minimaal 2 keer per week gegeven wordt. De ontspannende massage werkt 48uur door.

De massage wordt over de kleding gegeven met diepe druk technieken op de grote spiergroepen en gewrichten. Ook worden de handen en de voeten gemasseerd met etherische olie gericht op kinderen. De olie die gebruikt wordt is afgestemd op het kind. Zo kan het een olie zijn die zorgt voor meer aarding, levensvreugde, zelfvertrouwen en / of een diepere ontspanning. Een afspraak maken kan telefonisch of via info@yogiheart

Duur: 30 min

€ 20,00

Praktijkruimte YogiHeart: Lavendelberg 28, in Roosendaal