Massage

Een liefdevolle aanraking is één van de eerste levensbehoeftes van de mens. Door te leren hoe jij je kind kan masseren verbeterd dat niet alleen de prikkel afvoer van je kind maar ook versterkt dit julllie diepe verbinding. Massage brengt ontspanning en rust, stimuleert het zelfvertrouwen en zorgt voor het leren kennen van jou lichaam en grenzen.

Ouder-Kindmassage

Bij YogiHeart kun je samen met je kind leren hoe je de massage dagelijks kunt toepassen d.m.v. massageverhalen en massagetechnieken.

Kindermassage

De massage voor kinderen is zeer veelzijdig en kan daarom ten alle tijden worden toegepast, voor ieder (hooggevoelig) kind en kinderen met een diagnose als ASS, ADHD, Syndroom van Down. Het is niet één specifieke techniek, het is een combinatie van diverse massagetechnieken en aromatherapie.  De massage die YogiHeart toepast komt uit de leer van Helen Lodder, voor meer informatie ga naar www.heppiemassage.com